Serviciul gratuit “Reîncărcare credit de la abonament pe cartelă” este disponibil pentru toţi abonaţii COSMOTE (persoane fizice sau persoane juridice) şi oferă posibilitatea de a reîncărca una sau mai multe Cartele COSMOTE, direct de pe telefon, la orice oră, cu orice valoare întreagă cuprinsă între €1 şi €20 pe lună.

In plus ai si posibilitatea sa oferi un pachet de beneficii prietenilor tai cu cartela. Detalii aici

Valoarea maximă de reîncărcare pentru fiecare perioadă de facturare, permisă fiecărui abonat COSMOTE, depinde de valoare facturilor COSMOTE precedente (media facturilor per cont abonat). Pe parcursul unei luni, la fiecare accesare a serviciului se comunică valoarea maximă cu care se poate  reîncărca contul unui utilizator de Cartelă COSMOTE.

Pentru noii abonaţi COSMOTE, în primele 4 luni de la momentul activării contractului, valoarea totalǎ a reîncărcarilor  pe care le pot realiza într-o perioadǎ de facturare va fi de 3 euro. Începând cu cea de-a 5 a lună de facturare, valoarea totală a reîncărcarilor  admise poate creşte în funcţie de media facturilor precedente.

Fiecare abonat Cosmote poate realiza maxim 10 reîncărcări într-o perioadǎ de facturare.

Valorile disponibile pentru reîncărcare, bonusurile aferente, perioada de valabilitate şi perioada de graţie oferite de valoarea reîncărcată vor fi următoarele:

 

 Valoarea creditului ce poate fi tranferat de catre abonat

Bonusul la reincarcare primit de utilizatorul cartelei Cosmote

Valabilitatea creditului (perioada activa a creditului la reincarcat)

Perioada de gratie a creditului reincarcat

1 euro

Fara bonus

7 zile

1 luna

2 euro  

Fara bonus

14 zile

1 luna

3 euro 

Fara bonus

 2 luni

 11 luni

4-10 euro 

50min + 50SMS in retea  

2 luni

 11 luni

11-15 euro 

50min + 50SMS in retea

3 luni

10 luni 

16-20 euro 

50min + 50SMS in retea

4 luni

 9 luni

Utilizatorul Cartelei Frog reîncărcate prin intermendiul acestui serviciu, va primi credit egal cu valoarea reîncărcatǎ şi va beneficia de cea mai avantajoasǎ/lungǎ perioadǎ de valabilitate, cât şi de graţie, stabilite prin compararea perioadelor de valabilitate şi de graţie avute înainte de reîncărcare  cu cele oferite de valoarea reîncărcată. (ex: dacă înainte de reîncărcare valabilitatea şi/sau perioada de graţie a Cartelei Cosmote erau mai mari, atunci ele rămân neschimbate).

La toate reîncărcările cu cel puţin 4 euro, utilizatorul Cartelei Frog va beneficia automat şi de un bonus de 50 minute şi 50 SMS-uri în Cosmote pe care îl va putea utiliza în 15 zile de la momentul reîncărcării.

Dupa realizarea cu succes a reîncărcării, abonatul Cosmote cât şi utilizatorul Cartelei Frog reîncărcate, vor primi un mesaj text de confirmare.